google.com, pub-7022072801269745, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Zielona kuchnia Magdy.

WIECZOROWĄ PORĄ

WIECZOROWĄ PORĄ

03 April 2023
Bezglutenowy zakwas na żurek. Ja zakwas zrobiłam w dużym słoiku,( 1 l) - 1/2 szklanki  mąki gryczanej - 5 listków laurowych - 10 ziaren ziela angielskiego - ok litr letniej wody - 5 ząbków czosnku
29 March 2023
Tarta ze szpinakiem i jajkami.   ciasto: -200 g mąki pszennej -100 g zimnego masła  -żółtko -sól (szczypta) nadzienie: -4 jajka -100 ml śmietany 18% -świeżo mielony pieprz -gałka muszkatołowa -ząbek czosnku -300 g szpinaku -cebula

O MNIE

KATEGORIE

NAJPOPULARNIEJSZE

Bądź zawsze na bieżąco z nowymi wpisami, akcjami i promocjami.

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

Twój e-mail:
Zapisz się
Zapisz się
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

GŁÓWNA

O PORANKU

LUNCH

WIECZOROWĄ PORĄ

KONTAKT

O MNIE